Att följa energiflödet med månen.

 

I dag ska jag studera mera om Månens betydelse för oss. Det är avtagande måne nu som vi är inne i. Hur påverkas du av detta? Vad innebär det med avtagande måne?

Från fullmåne till nymåne är det den perioden som energierna "minskar". Under denna period ska du vila för att få kraft. Att ta sig tid att vila är också ett sätt att visa sig själv respekt. Att göra det som ska göras utan stress. Att vara medveten om din egna kroppsrytm, din andning, att fokusera på en sak i sänder. Ju närmare nymåne desto mer inåtvända blir man.Våga stanna upp här i dessa dagar för att titta mer på vad är det som sker med dina känslor och din kropp.

Under denna period ska du helst inte sätta igång med nya projekt, vänta tills det är nymåne mot fullmåne för att dra nytta av energiflödet från månen.

Jag njuter av att lära känna min kropp mer efter månens energi. Hur drömmarna, energiflödet påverkas. Visste du att kvinnan exempelvis blöder mer under fullmåne än vid nymåne? Kroppen lever sitt eget liv i symbios med månen.

Nu blir det en långpromenad och vara medveten om nuet <3

 

Dagens änglakort till er som läser min blogg:

Kronchakrat: Var uppmärksam på dina ideér. De är gudomlig vägledning som har sänts som svar på din böner. 

Jag drog det här kortet för att änglarna ber dig att lita på och följa upp de ideér som du nyligen har fått. De är svaren på det du har sökt i din nuvarande situtation. Du vet redan sanningen och det bästa sättet att gå tillväga. Lita på denna vägledning och handla på ett lämpligt sätt. När du hedrar dina ideér svarar universum med att skicka ytterliggare stöd till dina hälsosamma förändringar i livet.

 

                                       Vandra i skönhet / Åsa

2 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)