Kärleksfull insikt.

 

 

Denna helgen som har gått har jag fått förmånen att vara på en underbar plats ute på landet.Där talade skogens tystnad, fåglarna, de nyfödda lammungarna, hönorna, de stolta tupparna, de nyfikna hästarna i hagarna till mig. En stor tacksamhet och ödmjukhet över att vara på denna plats spred sig i min kropp då jag var ute och gick promenader i denna miljö. 

När jag befann mig inomhus möttes jag utav de ärligaste ögon som berättade så mycket för mig, att vara här och nu med kärleken. En kärlek som uttrycktes av skratt, lek, kramar, pussar, närhet, lyssna / prata, värme, beröring.

Jag omgavs utav små barn. Dessa underbara barn som är så ärliga i sitt sätt och förmedlar så mycket till oss vuxna om vi bara stannar upp och lyssnar. 

Det var så tydligt för mig att jag nu ska vårda och plocka fram mitt inre barn. Detta känns så tydligt efter förra veckans avslut av gammal energi som jag släppte ifrån mig.  Jag ska lyssna mer till mitt inre barn här och nu.

Tack underbara goa barn för att ni visade mig vägen till att öppna upp mitt hjärta mer inom mig.

 

Hur vårdar du ditt inre barn?

 

Att plocka fram barnet i mig själv handlar om att våga möta och omfamna med kärlek till mitt inre barn. Att göra det som får mitt hjärta att glänsa och expandera sig. Göra roliga saker som min kropp längtar efter tex gunga - leka - dansa - skrattta - skapa - vårda mig med sömn, mat, vara ute i naturen - att krypa in i en famn - att skapa en balans mellan mitt inre barn och den äldre kvinnan / mannen i min kropp. När en balans är skapad så infinner sig en hamoni i min kropp. 

 

pippi.jpg

 

 

 

unknown.jpg

 

Pippi och Emil var två figurer som jag gillade som barn,  ja även nu som vuxen :-)

De bägge ville göra det "som stunden sa att detta skulle vara skoj ", vågade prova på utmaningar, positiva, omtänksamma, naturliga, nyfikna, djurkära, kärleksfulla..... många goa egenskaper tycker jag :-) 

 

Vilka figurer gillade du som barn?

Kan du se någon likhet med dina egenskaper ? Eller är det egenskaper som du längtade efter som barn eller nu i vuxen ålder?

Eller är det egenskaper som ditt inre barn längtar efter i dag, som du har tappat på vägen?

 

                       

 

                    En stor varm kram till fina dig i dag <3    / Åsa

 

 

7 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)