Din kläder.

 

Vilka kläder har du på dig i dag ? 

Väljer du kläder som ska passa in ett sammanhang ?

Vilka färger har dina kläder i din garderob ?

Vågar du ta på dig en färg som andra har sagt till dig att du inte passar i ?

Har du kläder som du inte har tagit på dig under 1-2 år i din garderob ?

Har du för små eller för stora kläder som du har vuxit ur kvar i din garderob ?

 

Lite frågor som kan sätta i gång lite tankar :-)

 

Jag väljer att rensa bland mina kläder efter vintern och sommaren. Det blir även då jag har handlat på mig nya kläder och finner att vissa kläder i garderoben har jag vuxit ur, det är inte jag längre. Det känns så skönt att rensa ! Slänga eller skänka dem vidare. 

 Om du har "bra och ha " kläder i din garderob så går dina tankar och energi till dessa plagg omedvetet tex Tänk när jag kunde ha dem byxorna, gillar inte tröjan som jag fick men vågar inte skänka den vidare, ångrade mitt klädesköp av detta plagg m.m.

Tänk vad tung ryggsäcken är att bära med alla dessa " bra och ha" kläder som bara fyller upp utan att ha ett syfte i ens liv. RENSA och känn den förnyade energin :-)

 

Jag märker att vissa färger klarar jag inte av just den dagen att ta på mig, utan jag dras till en annan färg. Jag litar då på min inre vägvisare, för då är jag behov av just den färgen som jag kände mig dragen till när jag gjorde mitt klädval. 

Har du provat att fråga dig själv INNAN du går in i en klädesaffär vilken färg du önskar köpa i dag ? Eller på morgonen då du ska välja kläder ?

Jag märker att jag gärna följer årstidernas färgskala. Dovare färger på höst och vinter och på vår - sommar tar jag på mig lättare färger. Men jag väljer ändå att följa färgskalan inom mig själv.

Kan du känna hur du påverkas av färgerna på din kropp ?

Vilken var din älsklingsfärg som barn ? Har du kvar den ?

Min var blå :-) Den är fortfarande med mig men inte lika starkt längre. Jag har ömsat färgskala från min barndom <3

 

Kramar till just dig i dag <3

Åsa

 

 

7 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)