Min dag <3

 

 

solros.jpg

 

Tjohooo!!

I dag väljer jag att skriva om MIN egna dag !!

Denna dagen är en nystart för mitt nya kommande år som ligger framför mig.

Vad kan då bli bättre än att ge mig själv kärlek och låta denna dagen vara MIN <3 Jag har sedan ett antal år tillbaka gett mig själv presenter på min dag. Jag ger mig det som min själ har längtat efter. Så det är med glädje jag hänger in mina nya kläder, öppnar och tittar i mina nybeställda böcker, taget kompledigt från jobbet. Det känns även kärleksfullt att ge mina nära och kära extra mycket kärlek denna dag <3

För mig är denna dagen även viktig för min inre resa i mitt liv. Jag mediterar på den plats som jag är kallad till, där hämtar jag hem budskap om mitt kommande år som jag i dag har påbörjat på. I dag kallar min trumma, havet, berget på mig. Jag kommer att gå ner till stranden och ställa mig på berget som ligger vid strandkanten och trumma. Detta är en kraftfylld plats. 

Jag väljer att lyssna på min själ <3

Dagens blomma - solros - ger jag till mig själv. Älskar när den står där i trädgården och lyser upp med sin fina färg. Jag blir så glad och tacksam över denna blomma. Den reser sig sakta uppåt, uppåt mot solen, för att sedan visa sin fulla prakt. En vacker och stolt blomma från ett frö. Redan när jag var liten älskade jag att plantera dessa solrosor intill husväggen där de fick lä. Jag la oftast många fröer i jorden för jag ville vara säker på att jag skulle få några att titta på under sommaren. 

Solöga: - Solros - Fred och kärlek skapar skönhet.

 

tulpaner.jpg

 

Dessa tulpaner tillägnar jag i mina tankar till min älskade mormor som varje år på min dag ringde och sjöng:

" Med en enkel tulipan uppå bemärkelsedan, jag har den äran, jag har den äran att gratulera....... "

Jag vet att hon är med mig i dag för hon sänder dessa tulpaner till mig via andra. TACK älskade mormor <3

 

TACK till er alla som har gjort MIN dag vacker med era kärleksfulla ord till mig<3

 

Kärlekskramar till er alla <3 

 

 

 

 

 

 

5 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)