Mina drömmar.

 

 

Mina drömmar påminner mig att jag ska släppa gammalt i från mig. De är påtaliga för mig nu. Min inre urkraft och visdom önskar att visa sig mer i mitt liv men innan dess ska jag släppa det som jag inte behöver längre på min resa här i livet.

Mina drömmar är långa som noveller med mycket ingående seende, känslor, tankar, aggerande.

I min dröm  mötte jag en munk. En munk som var fylld av visdom, respekt, ödmjukhet. Jag vet att han har väntat på att visa sig för mig. Jag är nu mogen att ta emot hans kunskaper.

Jag var en av de åtta kvinnor som blev utvalda i stan till munkarna. Men jag ville inte bli vald så jag gömde mig i stället i ett hus Jag blev hittad och visad av en man till en dörr, bakom dörren öppnades en helt underbar natur för mig av fågelkvitter, en flod, naturens gröna färger bland träden, en vis sten och solen. Satte mig på stenen och mediterade. När jag satt där kom munken som hade valt ut mig, han hjälpte mig att se vad och hur jag skulle släppa gammal tung energi. En energi som jag har burit med mig från tidigare liv. Denna energi har varit en utmaning att hantera i vissa perioder i detta liv men som jag nu säger tack tack tack till. För utifrån dessa perioder har jag lärt mig mycket om VEM jag är. 

Känner en stor tacksamhet till denna munk. Välkomnar hans visdom samt de verktyg som han guidade mig att använda.

Detta är en dag då jag känner mig skör, trött efter drömmens arbete. Ger mig själv kärlek utav att följa mitt flöde här under dagen. Att vistas ute i naturen hjälper mig att läkas samt att ge mig ensamtid till att reflektera över mina tankar, känslor.

 

Hur ser du på dina drömmar? 

Vågar du SE och aggera utifrån dem ?

 

 

goddess-2.jpg

 

             Nameste <3

 

 

 

4 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)