Månens kraft.

 

Sådär ja nu är jag tillbaka igen här på bloggen :-) Jag har valt aktivt att ge mig vila under mökermåne dagarna från blogg och facebook. Detta för att jag var så nyfiken på vad som skulle komma upp inom mig under dessa dagar.

Mina drömmar ökade, drömde långa olika noveller under nätterna. Vaknade med en känsla att jag hade varit på bio hela natten. Fick tydliga budskap genom mina drömmar, som jag valde att titta närmre på. 

Sötsuget kom tillbaka under en av dessa dagar, efter att inte ha ätit godis sedan länge tillbaka. Då var det sötsug efter sådant godis som jag åt när jag var mindre. Om jag kunde hålla mig? ........Tyvärr så vann salta katterna i burken :-)

Gammal sårad känsla kom upp inom mig som jag bearbetade/ar för att släppa ifrån mig. Jag valde att ge mig utrymme för att titta närmre på denna känsla. Vad kom den ifrån? Hur kände jag då och nu? Hur hanterar jag känslan? Vad kan jag göra för att släppa den ifrån mig? Genom att omfamna och välkomna känslan som har legat djupt inom mig så säger jag TACK för detta uppvaknande och ger mig själv kärlek för att släppa. 

 

Under dessa dagar hade jag även en närhet till kärlek, skratt, samvaro, nyfikenhet och glädje. Dagarna innan månmörker dagarna hade jag bestämt mig för att jag skulle följa flödet med kärlek till det som skulle ske under dessa dagar. Att vara närvaro i nuet var viktigt för mig.

 

Hur upplevde du dessa tre månmörker dagarna?

Ledsen?

Trött?

Kom i kontakt med dina drömmar?

Ont i kroppen?

Konfliktsituationer som uppstod?

Gamla känslor och tankar som kom upp?

Sugen på något onyttigt?

Minskade din kraft?

 

Nu är vi inne i nymåne till fullmåne perioden. En energiökning sker här. Så lyft din blick och titta framåt för att planera runt fullmåne om det är ett projekt som du önskar att genomföra nu. Lycka till <3 

 

 

15 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)